dilluns, 5 d’octubre del 2015

Els gols de la jornada 7

FONT: La Xarxa / FCF

Si és dilluns, aquest és el resum dels gols de la jornada de Tercera, amb les imatges de La Xarxa de Comunicació Local i la Federació Catalana de Futbol. Atenció al tercer gol del Rubí, obra de Kiki, o a l'assistència de Javi Lara a Jordi Sánchez en el primer gol del Prat...


COMENÇA LA SETMANA DEL SÚPERDERBI!

FONT: CEEuropa.cat

Ara sí, un cop superada la setena jornada de lliga, tota l'atenció se centra ja en el derbi del pròxim dissabte a les 19h al Nou Sardenya, davant el rival de la màxima, el Sant Andreu. Un enfrontament que no es produeix en el campionat de lliga des de fa 7 anys i mig, i que ha començat a aixecar ja molta expectació. Sense renunciar a la gran rivalitat esportiva que històricament hi ha hagut entre els dos equips, cal felicitar als dos clubs per la iniciativa conjunta de promocionar el partit per tal d'aconseguir la màxima assistència i ambient dissabte a l'estadi gracienc, partint de la base irrenunciable del fair-play i el respecte. En aquest context, ja fa setmanes que els clubs es van coordinar per afavorir aquest clima de rivalitat sana i cordialitat. Al twitter oficial d'Europa i Sant Andreu, s'està promovent l'etiqueta #DosPoblesUnDerbi per comentar el partit durant tota la setmana. També els dos tècnics, Albert Poch i Manolo Márquez, han estat en contacte a les darreres setmanes, i dijous al vespre està prevista una trobada i una encaixada de mans entre els dos davant la premsa al Nou Sardenya, com a prèvia del derbi de dissabte.

De la seva banda, l'afició escapulada també s'està començat a mobilitzar per crear el màxim caliu des de la grada. I és que, tot i que es preveu l'assistència d'un bon nombre d'aficionats del Sant Andreu, dissabte l'Europa ha de sentir que juga a casa com en les grans ocasions. A ningú se li escapa que l'èxit de la passada Copa Catalunya es va forjar en gran part des de la grada del Nou Sardenya, i dissabte aquest ha de ser el primer factor per que l'equip escapulat s'acabi imposant sobre la gespa. Així, la penya Eskapulats ha convocat una trobada a Plaça Raspall, dissabte a les 16h, per assistir a l'estadi en cercavila pels carrers de la Vila de Gràcia. A partir de les 16:30h, a la cantonada del carrer Sardenya amb Camèlies esdevindrà el punt neuràlgic de l'afició escapulada, com ja va passar en la final de Copa Catalunya. Després del partit, a les 21:30h al Casal Popular 3 Lliris, continuarà la festa amb concerts, i confiem que amb 3 punts més a la butxaca. L'afició de l'Europa, per cert, també ha començat a promocionar el partit a les xarxes socials, amb diversos vídeos motivacionals:

FONT: penya Eskapulats


FONT: Pol Baquero