dimecres, 9 de setembre del 2015

Nova campanya de captació de socis

Un dels 7 cartells diferents de la campanya, a l'estàtua de la Plaça Rovira
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha fet pública a les últimes hores la nova campanya de captació de socis de cara a la temporada que tot just acaba de començar. Mitjançant 7 imatges de diferents membres del cos tècnic i la plantilla escapulada a la Plaça Rovira, s'envia un missatge per captar nous socis, sota el lema 'No et quedis fent l'estàtua, vine a l'estadi'. La campanya s'ha iniciat a través del web i les xarxes socials del club, i als propers dies s'estendrà també pels carrers i comerços de la Vila de Gràcia, i mitjans de comunicació externs. Amb la quota dels nous socis, es regala un polo i una tassa commemoratius del títol de Copa Catalunya aconseguit al passat mes de març. Pots consultar els diferents preus del carnet en aquest enllaç oficial

Els dos Rovira més famosos de la Vila de Gràcia
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)



DIUMENGE CONTRA EL PERALADA, OBLIGATORI EL NOU CARNET

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

El club ha anunciat també que aquest pròxim diumenge a les 19h, en el partit de la 4ª jornada de lliga de Tercera davant el Peralada, els socis hauran de mostrar ja obligatòriament el nou carnet de soci. Igual que anys enrere, el primer partit de lliga al Nou Sardenya els abonats escapulats encara podien entrar a l'estadi amb el carnet de la temporada anterior, però aquest diumenge serà ja imprescindible haver-ne recollit el nou per entrar. De la mateixa manera, els mitjans de comunicació també tindran disponibles les noves acreditacions de temporada.


EL CLUB JA DISPOSA D'AUTOCAR PROPI

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Més novetats anunciades aquesta setmana per l'Europa: el club ha signat un conveni de col·laboració amb autocars Izaro per que sigui la proveïdora de serveis de transport del club gracienc. L'acord inclou la personalització d'un autocar propi amb l'escut i el logotip escapulats, que servirà per als desplaçaments del primer equip i d'altres equips del club en els desplaçaments per Catalunya que hagin de fer en les respectives lligues. Els homes d'Albert Poch ja van estrenar el nou autocar dissabte passat en el desplaçament al Morell.


L'EUROPA PARTICIPA EN LA CAMPANYA 'GUANYAREM'

El president Guillaume De Bode, un dels escapulats que participen en la campanya
(FOTO: guanyarem.cat)

Dilluns passat arrencava la campanya 'Guanyarem', que reclama més recursos per a l'esport català, l'oficialitat de les seleccions catalanes, o la creació d'un Comitè Olímpic Català, entre d'altres reivindicacions. Cada dia es van fent públics uns quants noms d'esportistes, entrenadors o dirigents que donen suport a la campanya, i de moment, l'Europa ja hi és representat per diferents membres del club, com el president Guillaume De Bode, l'ex-capità Àlex Demàs, o el també ex-futbolista i entrenador de futbol base escapulat Ramon Gatell. La campanya també dóna la possibilitat de participar a aficionats i ciutadans que comparteixin aquestes reivindicacions, compartitn material per les xarxes socials o enviant fotografies amb el dit polze aixecat i el logo que es pot descarregar del web de 'Guanyarem'.

(FOTOS: guanyarem.cat)