divendres, 17 de juliol del 2015

Europa-Terrassa, debut de lliga repetit

Igual que l'any passat, l'Europa rebrà el Terrassa en el debut... però aquest cop al Nou Sardenya
(FOTO: CEEuropa.cat)

L'Europa debutarà a la lliga el diumenge 23 d'agost contra el Terrassa, segons ha decidit el sorteig del calendari que s'ha fet públic aquest matí. Es repeteix, doncs, l'inici de campionat de l'any passat, amb l'únic diferència que enguany l'equip escapulat podrà estrenar-se al Nou Sardenya, i no pas a l'exili de Can Peixauet com l'any passat. Aquest primer partit de liga es jugarà a les 20h. També els partits de la jornada 4 (Peralada) i 6 (Rubí) es disputaran per la tarda a l'estadi gracienc (en horari per definir), per evitar la forta calor. A partir del mes d'octubre, els partits a casa recuperaran l'horari habitual de les 12 del migdia. Segons aquest sorteig, la lliga comptarà enguany amb 2 jornades intersetmanals (el 28 d'octubre, amb un Ascó-Europa, i el 2 de març, amb el derbi Europa-Montañesa la vigília de Sant Medir), i s'aturarà al Nadal del 20 de desembre (darrer partit de 2015, a casa contra el Santfe) fins al 3 de gener (quan l'equip visita el Granollers). 

Pel que fa a altres punts atractius del calendari de l'Europa, l'equip de la Vila de Gràcia visita al Prat de Pedro Dólera ja a la 2ª jornada, el 30 d'agost. El partit de tornada, amb el retorn al Nou Sardenya del tècnic i ex-jugadors com Putxi, Javi Lara o Ignacio, serà el 17 de gener, en la jornada 21. Els altres retorns a la Vila de Gràcia? El 25 d'octubre, en l'Europa-Cerdanyola (equip pel que han fitxat aquest estiu Javi Sánchez, Valderas i Víctor Durán); el 21 de febrer, en l'Europa-Sabadell B (Sergio Fernández); el 17 d'abril, en l'Europa-Masnou (amb Rafa Leva), a banda del de Víctor Cócera en el derbi abans esmentat contra la Monta.

Els derbis de la màxima contra el Sant Andreu seran l'11 d'octubre al Nou Sardenya (jornada 8) i el 28 de febrer al Narcís Sala (jornada 27). Pel que fa als altres derbis, el partit contra la Montañesa a la Bombonera serà el 18 d'octubre (just la jornada després que el derbi contra els quatribarrats). I els Europa-Júpiter seran el 13 de desembre al Municipal de La Verneda (jornada 17) i l'1 de maig al Nou Sardenya (avantpenúltima jornada). L'equip escapulat acabarà la lliga el 15 de maig, a casa davant el Granollers.


Clica a la imatge per fer-la més gran
(FONT: 'Vamos, escapulados!')

Podeu consultar el calendari sencer de Tercera en aquest enllaç de la Federació Catalana de Futbol.

Per cert, al web oficial de l'Europa també està disponible el calendari de l'Europa femení, que debuta en lliga el 6 de setembre contra el Pallejà.


EL DEBUT DE COPA CATALUNYA, GRATIS PER ALS SOCIS

FOTO: CEEuropa.cat

L'Europa ja ha fet públics els preus per a l'eliminatòria de debut de la Copa Catalunya 2015-2016, en què l'equip de la Vila de Gràcia defensa el títol guanyat al mes de març. El partit contra l'Espanyol B serà gratuït per als socis i per als menors de 14 anys, mentre l'entrada general serà de només 5 euros. El carnet de la temporada passada serà vàlid per a aquest partit. Cal recordar que l'eliminatòria és a partit únic (com totes les d'aquesta competició), i es jugarà al Nou Sardenya dissabte 1 d'agost a les 19h. Els horaris de la resta d'eliminatòries serà els següents:

FONT: FCF.cat


GIANNI: "ESPEREM CREAR UN EQUIP PER QUEDAR CAMPIONS I PUJAR"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Des del primer dia, tècnic i nous fitxatges han parlat obertament d'objectius ambiciosos. I en aquest sentit s'ha mostrat també un dels nous porters, Gianni Cassaro, en una entrevista a Ràdio Olot: Gianni ha reiterat que arriba a la Vila de Gràcia amb l'objectiu de ser campions i pujar a Segona B. El porter, igual que la resta dels seus companys, es presentaran oficialment el pròxim dilluns a partir de les 19h al Nou Sardenya, en els prolegòmens del que serà el primer entrenament de pretemporada del nou Europa d'Albert Poch